Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met de collectie kerstpakketten voor 2020. 

Waardering; meer dan ooit actueel!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Ronald McDonald

Ronald McDonald

Keeping families close
Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In 13 Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in 12 Ronald McDonald Huiskamers kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in 3 (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties. #keepingfamiliesclose

"Als je kind ziek is of gehandicapt, wil je als ouder in de buurt zijn. Als ambassadeur voor het Ronald McDonald Kinderfonds draag ik de activiteiten van het Kinderfonds en de Ronald McDonald Huizen een warm hart toe. Door uw bestelling kunt ook ú het Kinderfonds een handje helpen!"

Robert ten Brink, Ambassadeur Ronald McDonald Kinderfonds

"Als je kind ernstig ziek is, wil je als ouder in de buurt zijn. Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt dat met de Ronald McDonald Huizen mogelijk. Die bieden ouders een logeerplek, op loopafstand van het ziekenhuis. Maar het Kinderfonds doet meer. Het geeft zieke en gehandicapte kinderen ook de kans om te sporten, te spelen en met de hele familie op vakantie te gaan. Als ambassadeur draag ik het werk van het Kinderfonds een warm hart toe. Met uw bestelling, kunt ook ú het Kinderfonds steunen!"

Yvon Jaspers, Ambassadeur Ronald McDonald Kinderfonds

Een greep uit de werkzaamheden van het Ronald McDonald Kinderfonds

In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij hun zieke kind in het ziekenhuis of revalidatiecentrum om zo dicht bij elkaar te zijn. De Ronald McDonald Huiskamers zijn veilige, comfortabele, huiselijke plekken in of bij een instelling, waar gezinnen van zieke of gehandicapte kinderen zich even kunnen terugtrekken. Sommige Huiskamers zijn uitgebreid met spelmogelijkheden, zodat kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en met elkaar en hun broertjes en zusjes kunnen spelen. Dankzij Ronald McDonald Vakantie en Ronald McDonald Sport kunnen zieke of gehandicapte kinderen met het hele gezin onbeperkt vakantie vieren of samen sporten. Iedereen speelt mee!

Bekijk meer activiteiten

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.