Zomervakantie

In verband met onze zomervakantie is ons kantoor verminderd telefonisch bereikbaar van maandag 16 juli tot en met vrijdag 3 augustus

Bij vragen en/of wensen verzoeken wij u een e-mail te sturen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Voor vrouwen

1 - 24 van 134 kerstpakketten

per pagina

Met een kerstpakket voor vrouwen het goede doel steunen

U kunt met onze kerstpakketten voor vrouwen het goede doel steunen. Wij hebben een aantal kerstpakketten voor vrouwen geselecteerd, welke onze goede doelen steunen. Deze zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij het product. De goede doelen die wij steunen zijn:

  • Ronald McDonald kinderfonds
  • Make-a-Wish
  • Natuurmonumenten

Wilt u liever een kerstpakket in een ander thema bestellen en toch het goede doel steunen? Dat is geen probleem , in verschillende thema’s zit een kerstpakket dat het goede doel steunt. Voor een totaaloverzicht kunt u kijken onder het thema goede doelen kerstpakketten. 5% van de totale omzet van de geselecteerde kerstpakketten voor vrouwen gaat naar het gesteunde goede doel. Met een kerstpakket voor vrouwen dat het goede doel steunt, maakt u niet alleen uw vrouwelijke medewerkers en/of klanten blij maar u steunt ook het goede doel.

Kerstpakketten voor vrouwen zelf samenstellen

Wilt u zelf uw kerstpakketten voor vrouwen samenstellen, omdat u al weet hoe het kerstpakket voor vrouwen eruit mag zien? Dan kunt u, als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt, zelf online uw kerstpakket voor vrouwen samenstellen in onze webshop. Bij het samenstellen heeft u keuze uit ons gehele assortiment producten en alle combinaties zijn mogelijk. U kunt dus helemaal zelf uw kerstpakket voor vrouwen samenstellen naar de wensen en behoeftes van uw vrouwelijke werknemers en/of klanten. Ook is het mogelijk om een door u aangeleverde wenskaart, brief of artikel mee te laten verpakken, hierdoor maakt u de kerst van uw werknemers en/of klanten extra persoonlijk.

Kerstpakketten voor vrouwen bestellen

Wilt u voor uw vrouwelijke medewerkers en/of klanten leuke kerstpakketten voor vrouwen bestellen van Kerstpakketten.nl? Dat kan heel eenvoudig en snel online via onze webshop. U kiest de kerstpakketten die u wilt, vult uw gegevens in en wij zorgen dat uw kerstpakketten op het juiste moment en op de juiste tijd worden geleverd. U kunt bij ons al bestellen vanaf 1 stuk en bij de levering zorgen wij voor een zeer feestelijke cadeauverpakking. Wilt u hulp bij het samenstellen van uw kerstpakketten voor vrouwen? Dan kunt een bezoek op afspraak brengen aan showroom, wij helpen u graag verder!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.