Zomervakantie

In verband met onze zomervakantie is ons kantoor verminderd telefonisch bereikbaar van maandag 16 juli tot en met vrijdag 3 augustus

Bij vragen en/of wensen verzoeken wij u een e-mail te sturen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Particuliere kerstpakketten

1 - 24 van 134 kerstpakketten

per pagina

Waarom particuliere kerstpakketten van Kerstpakketten.nl?

Bij ons kunt u particuliere kerstcadeaus al bestellen en laten bezorgen vanaf €9,95, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment. Wilt u liever geen particulier kerstpakket dan kunt u bij Kerstpakketten.nl kiezen uit verschillende thema’s, denk daarbij aan Italiaanse, duurzame of luxe kerstpakketten. U kunt kiezen voor een door ons samengesteld particulier kerstpakket. Als u meer dan 50 dezelfde kerstpakketten bestelt, kunt u uw kerstpakketten zelf samenstellen. U heeft keuze uit al de producten die te vinden zijn in de door ons samengestelde kerstpakketten en thema’s, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid uw kerstpakketten geheel naar eigen wens samen te stellen.

Met particuliere kerstpakketten het goede doel steunen

Wilt u particulieren kerstpakketten kopen op Kerstpakketten.nl, dan kunt u hiermee ook het goede doel steunen. Een deel van onze particuliere kerstpakketten steunt namelijk het goede doel. U kunt ook kijken in andere thema’s van Kerstpakketten.nl voor kerstpakketten die het goede doel steunen, zo heeft u nog genoeg keuze bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket. De particuliere kerstpakketten die het goede doel steunen zijn te herkennen aan het logo van het goede doel. 5% van de totale omzet van de kerstpakketten gaat naar het goede doel die de kerstpakketten steunen. De goede doelen die wij momenteel met onze particuliere kerstpakketten steunen zijn:

  • Ronald McDonald Kinderfonds
  • Natuurmonumenten

Particuliere kerstpakketten kopen

Op Kerstpakketten.nl kunt u makkelijk en snel particuliere kerstpakketten bestellen. U kunt uw door ons samengestelde particuliere kerstpakketten eenvoudig online bestellen in onze webshop. Op Kerstpakketten.nl is het al mogelijk om 1 particulier kerstpakket te bestellen. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom om zelf uw kerstpakket samen te stellen? Maak dan een afspraak en wij staan klaar om u te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een geschikt particulier kerstpakket. Bij de levering van uw bestelde particuliere kerstpakketten zorgen wij voor een mooie en feestelijke cadeauverpakking.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.