Luxe kerstpakketten

Verras uw personeel met een luxe kerstpakket

Met de luxe kerstpakketten van Kerstpakketten.nl geeft u uw medewerkers altijd het perfecte kerstcadeau. Wie wil zijn medewerkers nu niet extra in het zonnetje zetten met Kerst? De mensen die uw bedrijf draaiende houden, verdienen aan het einde van het jaar een extraatje dat ze niet snel zullen vergeten. De mooiste producten in de beste samenstelling: bij Kerstpakketten.nl vindt u altijd een luxe kerstpakket waar uw personeel écht blij mee zal zijn.

Daarom bestelt u bij Kerstpakketten.nl

Bij Kerstpakketten.nl nemen we u graag de zorgen voor een gepast kerstpakket uit handen. U plaatst uw bestelling eenvoudig online, en kunt de verzorging van de kerstpakketten volledig aan ons overlaten. Bij afname van 50 pakketten of meer is het zelfs mogelijk om een volledig op maat gemaakt kerstpakket samen te laten stellen. Ook een persoonlijke kaart of brief is bij grotere afname geen enkel probleem. Maak uw wensen kenbaar aan ons verkoopteam en zij zullen u helpen het perfecte kerstpakket samen te stellen.

Steun automatisch het goede doel

Kerst is natuurlijk dé tijd van het jaar om iets goeds te doen voor uw medemens. Gunt u uw medewerkers een luxe kerstpakket van Kerstpakketten.nl, dan steunt u daarmee automatisch de goede doelen waar Kerstpakketten.nl mee samenwerkt. Dankzij uw donaties kon Kerstpakketten.nl ruim €200.000,- doneren aan goede doelen als KiKa, het Ronald McDonald Kinderfonds en Make-a-Wish.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze luxe kerstpakketten en onze dienstverlening kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Met onze ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende kerstpakketten, helpen zij u graag het perfecte kerstpakket samen te stellen. Bel 0413-334168 of mail ons op info@kerstpakketten.nl.

1 - 24 van 113 kerstpakketten

per pagina
Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.