Zomervakantie

In verband met onze zomervakantie is ons kantoor verminderd telefonisch bereikbaar van maandag 16 juli tot en met vrijdag 3 augustus

Bij vragen en/of wensen verzoeken wij u een e-mail te sturen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.

Duurzame kerstpakketten

1 - 24 van 37 kerstpakketten

Pagina
per pagina

Fairtrade producten

Onze kerstpakketten zitten vol met duurzame producten die voorzien zijn van het Fairtrade keurmerk van Max Havelaar. Fairtrade betekent niet alleen dat de producten verkregen zijn door eerlijke handel, maar ook dat deze geproduceerd zijn volgens strenge milieueisen en mensenrechten.

U bestelt op kerstpakketten.nl bijvoorbeeld Fairtrade thee, koffie, popcorn, bosbessenjam én natuurlijk chocolade. We hebben ook kerstpakketten in ons assortiment met chocolade van Tony’s Chocolonely, een Nederlands chocolademerk dat strijdt voor een eerlijke productie van cacao.

Fair & Share met een bijzonder verhaal

Fair & Share is een bijzondere kerstpakkettenlijn van Kerstpakketten.nl. Onze kerstpakketten van het Fair & Share-merk bevatten bijzondere, duurzame producten. Het zijn producten van de hoogste kwaliteit, omdat Fair & Share hoge eisen stelt. De smaak, de uitstraling én de logistiek moeten perfect zijn!

Bijzondere producten

U kunt kiezen tussen een aantal speciale Fair & Share-pakketten. Ontdek de bijzondere producten die in deze pakketten terug te vinden zijn, zoals Zweeds brood, een heerlijke koekreep, een lekkere reep chocolade van Grazioso en biologische muesli. Ieder product is speciaal én heeft een eigen verhaal.

Steun een goed doel

U bestelt een Fair & Share-kerstpakket niet alleen voor de duurzame, bijzondere en biologische producten, maar ook om anderen te helpen. Van alle Fair & Share-kerstpakketten die worden verkocht, wordt een deel afgedragen aan een Nederlands goed doel. Deze goede doelen zijn de Voedselbank en Stichting Present. Hiermee geven we samen een mooie invulling aan de kerstgedachte.

Bekijk alle goede doelen kerstpakketten

Duurzaam kerstpakket bestellen

Duurzaamheid betekent niet dat een kerstpakket meteen heel duur hoeft te zijn. U kunt al een duurzaam kerstpakket bestellen vanaf slechts €9,95. U kunt ook een aantal óf slecht één kerstpakket bestellen en hoeft dus niet per se grote aantallen af te nemen. Bij een bestelling vanaf 50 kerstpakketten kunt u het complete pakket zelf samenstellen. U kunt dan alle bijzondere en duurzame producten selecteren een zo uw eigen, perfecte pakket samenstellen.

Meer over het zelf samenstellen van een kerstpakket.

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.