Wijnen

1 - 24 van 54 kerstpakketten

Pagina
per pagina

Kerstpakket Wijn

Veel werknemers waarderen het om met Kerst wijn cadeau te krijgen. Een wijntje valt eenmaal vaak in de smaak bij uw collega’s. Ons aanbod bestaat uit witte, rode en rosé wijnen. Wilt u liever een port cadeau doen? Speciaal voor deze personen hebben wij ons assortiment uitgebreid met deze bijzondere wijnen. Wij bieden al wijnen aan vanaf € 6,95! Toch op zoek naar een exclusief wijnpakket? Ook dan bent u bij Kerstpakketten.nl aan het juiste adres. Wat dacht u van het wijnpakket Grand Cru 6-vaks?

Nederlandse wijnen

De vraag naar plaatselijke Nederlandse wijnen wordt steeds groter. Lijkt het u niet leuk om een wijn uit uw eigen regio te kunnen schenken als kerstpakket? Of wilt u die ene werknemer verrassen met een Nederlands wijn kerstpakket? Wij bieden de mogelijkheid om te gaan voor een wijn kerstcadeau als kerstpakket of om toe te voegen aan een van onze vele kerstpakketten. Hieronder vindt u al onze Nederlandse wijn kerstpakketten:

Uw Wijnpakket zelf samenstellen

Bij een bestelling van meer dan 50 dezelfde kerstpakketten heeft u ook de keuze om zelf uw kerstpakketten samen te stellen. U kunt hiermee zelf u wijnpakket samenstellen als kerstpakket! Maak zelf een combinatie tussen verschillende wijnen of kies ervoor om wijn toe te voegen aan een van onze bestaande kerstpakketten. Verras uw collega’s met een gepersonaliseerd kerstpakket inclusief een wijntje.

Alternatieven voor wijn

Weet u niet zeker of wijn het kerstgeschenk is waar uw medewerkers op zitten te wachten, maar wilt u wel graag drank cadeau doen met Kerst? Geen probleem! Kerstpakketten.nl biedt geschikte alternatieven aan om te schenken met Kerst. Laat uw werknemers bijvoorbeeld genieten van een biertje door ze een van onze bierpakketten cadeau te doen met Kerst. Toch meer op zoek naar een exclusievere drank? Een zeer toepasselijk kerstpakket is een champagne pakket. Proost op de feestdagen van 2018!

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.